ספרי לימוד: המיזם השיתופי - כולל חבד

ספרי לימוד: המיזם השיתופי

שנת לימודים חדשה מתקרבת, וההוצאות עולות? יש לנו בשורה בשבילכם! ביוזמת כולל חב"ד,  מיזם חדשני להחלפת ספרי לימוד בצפת.

איך זה עובד?

פשוט מאוד! הצטרפו לקבוצת הווטסאפ הייעודית שלנו והעלו תמונות של ספרי הלימוד של ילדיכם שכבר אינם בשימוש. הורים אחרים יוכלו לבקש את הספרים הנחוצים להם.

מדוע כדאי להצטרף למיזם?

  • חיסכון כספי משמעותי: ספרי לימוד חדשים יכולים להיות יקרים מאוד. החלפת ספרים היא דרך מצוינת לחסוך כסף ולהקל על התקציב המשפחתי.

  • חיזוק הקהילה: המיזם מעודד שיתוף פעולה בין הורים ויוצר קשרים חברתיים חדשים.

הצטרפו אלינו והיו חלק מהשינוי! יחד נוכל להפוך את שנת הלימודים החדשה לקלה ונעימה יותר.

מוזמנים לעקוב אחרינו ולהישאר מעודכנים

העברה בנקאית:
על שם כולל חב"ד צפת
בנק פועלי אגודת ישראל (52)
סניף חיפה (187)
מס' חשבון: 574538

04-6999696

בנק הדואר
על שם כולל חב"ד צפת
מס' ח-ן 4497217

כמו כן, ניתן לשלוח תרומות בדואר ל:
כולל חב"ד צפת
קרית חב"ד 221/28, ת.ד. 6194
צפת 13410

עזרו לעוד אדם ושתפו:

אולי גם יעניין אתכם:

בחשבון פשוט: לא מתחשבנים!

לפני 71 שנים, בשיחת ליל וא"ו תשרי גילה הרבי כיצד דווקא בימים האלה כל אחד מאתנו יכול לבוא "עם כל הברייטקייט" ולבקש בקשות מהקב"ה: צדקה ליהודי שמעולם לא ראה וכמובן גם מעולם לא קיבל ממנו דבר (ואף לא יקבל בעתיד).

אגרא דתעניתא

המנהג שהובא כבר במסכת ברכות, הוזכר ברמב"ם ובספרי ההלכה והרבי עורר עליו רבות הן בהתוועדויות והן בפירוט מנהגי יום התענית, הוא לתת "אגרא דתעניתא".

תפריט נגישות