נכנסים לבית הספר ברגל ימין - כולל חבד

נכנסים לבית הספר ברגל ימין

1

לקראת שנת הלימודים כולל חב"ד צפת בפרויקט שמייצר הצלחות

בשבועות האחרונים, לצד הטיולים האחרונים והנופשים שחותמים את החופש הגדול (שעדיין בעיצומו) וחופשת בין הזמנים (שכבר הסתיימה), נכנסו להילוך גבוה גם ההכנות לחזרה לבית הספר. החנויות למכשירי כתיבה וציוד לבי"ס מתמלאות בהורים וילדים נרגשים ש"מעמיסים עגלות" בילקוטים, קלמרים, מחברות, ספרי לימוד וכלי כתיבה ואמנות מכל הסוגים והמינים.

לטובת המשפחות הרבות שאינן יכולות להרשות לעצמן לגשת לחנויות ולהצטייד בכל הדרוש, עמל צוות כולל חב"ד צפת על הכנת ערכות מושקות לחזרה לבית הספר. יותר מ-100 ילדים קיבלו בשבוע האחרון ילקוט חדש ומלא בכל טוב: ספרי לימוד, קלמר וציוד כתיבה, מחברות ועטיפות ועוד.

"המטרה שלנו היא שכל ילד יקבל מה שהוא צריך כדי להיכנס לבית הספר ברגל ימין" אומר הרב יורם מעודה, מנהל כולל חב"ד צפת – "אלה השנים החשובות ביותר לצמיחה של הילד והן שיקבעו את עתידו בעז"ה. כאשר הוא הולך רגוע בבית הספר, לא מוטרד מזה שאין לו ספר ולא צריך להתבייש ליד החברים כשהילקוט שלו בלוי וקרוע – הוא יכול להתרכז בלימוד ובצמיחה. כך יש לו הפנאי והיכולת להבין במה הוא טוב, לפתח את הכישורים שלו ולהפוך להכי טוב כשיהיה גדול!"

מוזמנים לעקוב אחרינו ולהישאר מעודכנים

העברה בנקאית:
על שם כולל חב"ד צפת
בנק פועלי אגודת ישראל (52)
סניף חיפה (187)
מס' חשבון: 574538

04-6999696

בנק הדואר
על שם כולל חב"ד צפת
מס' ח-ן 4497217

כמו כן, ניתן לשלוח תרומות בדואר ל:
כולל חב"ד צפת
קרית חב"ד 221/28, ת.ד. 6194
צפת 13410

עזרו לעוד אדם ושתפו:

אולי גם יעניין אתכם:

אשרינו שזכינו, תשרינו שעשינו!

"ויעקב הלך לדרכו" 
כעת כולנו כבר עמוק בשגרה, בעשייה, בלימודים ובעבודה, בתפילה לשקט מבורך. אבל אי אפשר שלא לעצור לרגע ולהביט אחורה אל עבר חודש שהיה מלא בגשמיות וברוחניות, באירועים מיוחדים ובחגים של התרוממות רוח, בנתינה בהיקף עצום ובחסד שנגע באלפי לבבות.

חייגנו 100 וקיבלנו… 100% נתינה!

השוטרים היקרים שלנו עובדים בחודשים האחרונים מסביב לשעון, בעיקר בצפת ובמרחב הגליל – ולמרות הכל הם מצאו גם זמן לעשייה מהלב:

תפריט נגישות